Romantic

Suntem înaintea tuturor
Divergent (2014) Online subtitrat
CAM
2014
Divergent (2014) Online...
2
Divergent (2014) Online subtitrat este un film de actiune in regia...
Divergent (2014) Online subtitrat

Divergent (2014) Online subtitrat

Divergent (2014) Online subtitrat este un film de actiune in regia lui Neil Burger. Divergent (2014) film online subtitrat in limba romana este povestea bazata pe bestseller-ul omonim, semnat de Veronica Roth, filmul Divergent aduce pe marile ecrane lupta încrâncenată a unei adolescente de a-şi descoperi adevărata identitate, în ciuda legilor foarte stricte după care lumea se ghidează. Într-un viitor nu foarte îndepărtat, societatea este împărţită în categorii clar delimitate în funcţie de personalitatea dominantă a fiecărui individ. Deşi pare o fată obişnuită, Tris Prior află că nu îi poate fi definită o singură calitate, drept urmare nu va putea aparţine niciodată vreunui grup. Războiul începe atunci când Tris deconspiră faptul că se urmăreşte distrugerea tuturor „divergenţilor” şi trebuie să înţeleagă de ce sunt periculoşi înainte de a fi prea târziu. Cu o poveste motivaţională puternică, imagini spectaculoase, acţiune la cote maxime şi o poveste de dragoste neaşteptată, Divergent ajune pe marile ecrane din ţară începând cu 21 martie
Citeste...
That Awkward Moment - Acel moment penibil (2014) Online subtitrat
CAM
2014
That Awkward Moment - Acel...
0
That Awkward Moment - Acel moment penibil (2014) Online subtitrat...
That Awkward Moment - Acel moment penibil (2014) Online subtitrat

That Awkward Moment - Acel moment penibil (2014) Online subtitrat

That Awkward Moment - Acel moment penibil (2014) Online subtitrat este un film de actiune in regia lui Tom Gormican. That Awkward Moment - Acel moment penibi (2014) film online subtitrat in limba romana este povestea a trei prieteni aflaţi, fiecare dintre ei, în relaţii romantice, care se se confruntă cu acel delicat moment - în care probabil că toţi ne-am aflat la un moment dat - care îi împinge să se întrebe: "deci... încotro se îndreaptă chestia asta?".
Citeste...
Don Jon (2013) Online subtitrat
CAM
2013
Don Jon (2013) Online...
3
Don Jon (2013) Online subtitrat este un film comedie in regia lui...
Don Jon (2013) Online subtitrat

Don Jon (2013) Online subtitrat

Don Jon (2013) Online subtitrat este un film comedie in regia lui Joseph Gordon-Levitt.Don Jon (2013) film online subtitrat in limba romana este vorba despre un un tip drăguţ şi de modă veche pe nume Jon Martello (Joseph Gordon-Levitt). Amicii lui îi spun Don Jon pentru că are abilitatea inegalabilă de a agăţa câte o fată în fiecare weekend, dar nici cea mai grozavă aventură de genul ăsta nu se compară cu bucuria lui de a sta singur în faţa calculatorului, urmărind postări pornografice. Barbara Sugarman (Scarlett Johansson) este o fată frumoasă, deşteaptă şi de modă veche. Îşi petrece timpul uitându-se la filmele romantice produse la Hollywood şi vrea să-l găsească pe Făt- Frumos, cu care să fugă în lumea largă. Luptându-se cu aşteptările pe care le are sexul opus vizavi de ei, Jon şi Barbara se luptă de fapt cu o întreagă cultură creată de mass media, care e plină de închipuiri şi fantezii, încercând să-şi creeze propria lor viaţă intimă - aceasta este tema comediei scrisă şi regizată de Joseph Gordon-Levitt.
Citeste...
The Great Gatsby (2013) Online subtitrat
DVD-Rip
2013
The Great Gatsby (2013)...
2
The Great Gatsby (2013) Online subtitrat este o drama de dragoste in...
The Great Gatsby (2013) Online subtitrat

The Great Gatsby (2013) Online subtitrat

The Great Gatsby (2013) Online subtitrat este o drama de dragoste in regia lui Buz Luhrmann.Scenariul a fost scris de Craig Pearce si Scott Fitzgerald.
The Great Gatsby (2013) film online subtitrat in limba romana prezinta povestea unui barbat bogat si misterios pe nume Gatsby care organizeaza cele mai frumoase petreceri.Chiar daca este barfit de toata lumea Gatsby ii invita pe toti la petrecrile sale pentru a le arata ca nu ii pasa de toate zvonurile care apar despre el. Actiunea filmului se petrece in perioada anilor ’20, iar filmul este inspirat din cartea scrisa de Francisc Scott Fitzgerald. Desi are foarte multi bani Gatsby nu si-a intalnit inca sufletul pereche. El o cunoaste pe Daisy o tanara foarte frumoasa insa superficiala care considera casnicia ca fiind doar o formalitate. Gatsby ar face orice pentru a o cuceri insa Daisy nu apreciaza iubirea sa , iar finalul va fi unul tragic.
Citeste...
Minte-ma frumos (2012) Online
DVD-Rip
2012
Minte-ma frumos (2012) Online...
0
Minte-ma frumos (2012) Online este un film romanesc de comedie in...
Minte-ma frumos (2012) Online

Minte-ma frumos (2012) Online

Minte-ma frumos (2012) Online este un film romanesc de comedie in care doi tipi simpatici din Bucureşti duc o viaţă cât se poate de neobişnuită… Dani e part-time furnizor de servicii IT şi part-time gigolo, iar Toni e full-time hacker iscusit, care îşi înşeală partenerul de viaţă – computerul – cu o tipă cunoscută pe Internet, Oana.Dana şi Oana, ucenice cofetare şi colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuală, suceşte capetele bărbaţilor oriunde apare, pe când Oana iubeşte foarte mult prăjiturile, de unde şi formele mai rotunjoare. Şi cum era de aşteptat, când discuţiile lungi pe chat nu pot rămâne veşnic virtuale, Toni şi Oana îşi dau întâlnire faţă-n faţă.Dar există o problemă majoră: Toni nu seamană deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la întâlnire în locul lui. Dar oare la întâlnire se prezintă chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?
Citeste...
© 2019 Radioliberty.ro Toate drepturile rezervate design by NameHost.Ro

Asculta Live Radio Liberty

Close